Київ, вул. А. Ахматової, 35
Київ, вул. А. Ахматової, 35
тел.: 0 800 33 30 43
Укр

ZORKO.SHOP Інтернет-магазин
Ваш кошик

Кабінет користувача

Каталог товарів

Політика конфіденційності


Управління цим сайтом здійснюється ТОВ «ГЕЛІОС ВІЖН УКРАЇНА» (ЄДРПОУ 42728120, місцезнаходження: 03143, м. Київ, вул. Академіка Заболотного, д. 126/1, кв. 127 юридичною особою, зареєстрованою та чинною відповідно до вимог далі - «Компанія»).

Компанія з великою повагою відноситься до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданим сайтом сервісами; у зв'язку з чим Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту кожному користувачеві.

Ця Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання та розповсюдження інформації, яку ви можете передати на наш сайт та діє для всього сайту zorko.shop (далі – Сайт). Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я та прізвище, логін та пароль доступу, адресу електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо та добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці мети їх обробки.

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту.
 
Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:  
 

Ваш кошик

Купити в 1 Клік

Будь ласка, вкажіть ваше ім'я і номер телефону для оформлення замовлення.
Менеджер зв'яжеться з вами в найближчим часом для уточнення деталей.

Будь ласка, вкажіть ваше ім'я і номер телефону для оформлення замовлення.
Менеджер зв'яжеться з вами в найближчим часом для уточнення деталей.